Over Linden Mobile

Linden Mobile levert zakelijke applicatie oplossingen, ongeacht platform, device of interface aan organisaties in Nederland en daarbuiten.

Hierbij behoren strategie, concept, ontwikkel, implementatie, support en marketing diensten, die betrekking hebben op oplossingen die overal toegankelijk zijn online of in de vorm van een applicatie.

Onze klanten hebben behoefte aan het effectiever en efficiënter in zetten van processen, om informatie te ontsluiten naar interne en externe contacten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën, zoals tablets, internet, smartphones en apps.
Deze technologieën blijven continu in ontwikkeling en Linden Mobile draagt hierbij zorg voor overzicht en inzicht in alle mogelijkheden die worden geboden. Wij bieden de organisaties waar wij mee samenwerken hoogwaardige diensten die niet alleen betrekking hebben op de oplossing zelf maar ook het voortraject en de nazorg.

Klantgerichtheid, innovatie en ambitie staan bij ons centraal waardoor wij als volwaardig partner gezien worden. Linden Mobile wil algemeen beschouwd worden als dè full-service partij in mobiele oplossingen in Nederland en daarbuiten.