NISB

Case omschrijving

NISB (Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen) is het kennisinstituut dat een vitale samenleving nastreeft, waarin iedereen actief is. Van jong tot oud, welke levensstijl je ook hebt. Het NISB brengt kennis in beweging, letterlijk en figuurlijk. Kennis over sport en beweging: NISB heeft het, verrijkt het én deelt het graag met anderen.

Op 24 en 25 oktober 2013 organiseerde NISB de ontmoetingsdagen Sport en Bewegen in Enschede. Tijdens deze dagen was Enschede even ‘het centrum van de wereld’ voor iedereen die alles wilde weten van de maatschappelijke waarde van Sport en Bewegen. Het kennisinstituut was voor haar ontmoetingsdagen op zoek naar een nieuwe marketing tool en een middel dat de bezoekers van hoogwaardige informatie zou verzien. Linden Mobile ontwikkelde op basis van het eigen App Platform een applicatie die gedurende 3 maanden zou ingezet worden rondom de Ontmoetingsdagen van NISB.

Met de app hadden bezoekers van het event snel en gemakkelijk toegang tot het uitgebreide programma van de twee dagen en wisten zij precies alle ins en outs van de aanwezige keynotes. Daarnaast zorgde de app voor meer exposure van de organisatoren, partners en sponsoren.  Ook navigeerde bezoekers gemakkelijk naar de locatie en was er een overzicht te zien van aanwezige vakgenoten.

Belangrijkste functionaliteiten

  • Analytics
  • Evenementen overzicht
  • Spreker overzicht
  • Locaties

Appstores

Deze app is niet meer live.