Dauwpop

Case omschrijving

Ook in 2014 staan er weer een hoop leuke festivals op het programma. Voor alle muziek- en dansliefhebbers staat er op 29 mei 2014 een festival gepland wat zij absoluut niet mogen missen. Dauwpop organiseert op deze dag de 19de editie van het Dauwpop Festival in Hellendoorn. Muziek, theater, lekker eten en drinken is waar het om draait bij dit festival. Het muziekprogramma  bestaat uit internationale topartiesten, afgewisseld met opkomende talenten. Aan Linden Mobile de eer om een app te ontwikkelen ter promotie van dit festival.

Gebruikers van de app kunnen in de Line-up sectie alle artiesten bekijken die aanwezig zijn op 29 mei. Daarnaast kunnen gebruikers in de sectie ‘muziektips’ informatie over een aantal getalenteerde bands en artiesten verzamelen en zelfs de laatste clips van deze artiesten bekijken.

Ook erg handig is de sectie arrangementen. Mocht een bezoeker namelijk besluiten om tijdens het festival in de buurt te overnachten dan kan er gebruik worden gemaakt van het overzicht van populaire nabijgelegen campings en hotels.In de foto en video secties kunnen gebruikers verschillende beelden van voorgaande edities bekijken. Daarnaast is het mogelijk om alle content te delen op social media zodat het event nog meer exposure krijgt.

Tenslotte is het voor gebruikers mogelijk om zich aan te melden voor de mailinglijst en kunnen gebruikers onderling met elkaar communiceren op de chatwall.  De meest actieve gebruikers van de app worden opgenomen in de lijst met topgebruikers.

Belangrijkste functionaliteiten

  • Ticket verkoop
  • Evenementen overzicht
  • Muziek tips
  • Nieuws

Appstores

Deze is niet meer live.