ROC Horizon College

Case omschrijving

Sinds kort is de officiële open dagen app van het ROC Horizon College te downloaden in de iOS en Android appstores. Het ROC Horizon College biedt MBO opleidingen aan op hun locaties in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend.

De app voorziet studiekiezers van alle informatie over de open dagen van het Horizon College. Gebruikers van de app blijven zo op de hoogte van  het allerlaatste nieuws omtrent het ROC Horizon College. In de app zijn uiteraard  ook de data en aanvangstijden van de verschillende open dagen vermeld en daarnaast kunnen gebruikers zich direct aanmelden voor deze evenementen.

Daarnaast is er een volledig overzicht van alle opleidingen in de app opgenomen zodat gebruikers zich alvast op een toekomstige studie kunnen oriënteren. Studiekiezers die nog niet goed weten welke richting zij willen kiezen kunnen een beroepentest maken in de app.

Foto’s en video’s van het Horizon College zijn opgenomen in de app, zodat gebruikers een beeld kunnen vormen over het studeren aan het Horizon College. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met het Twitter en Facebook account van het ROC Horizon college. Tenslotte is het mogelijk voor gebruikers om berichten te plaatsen op de chatwall en kan men zich aanmelden voor de mailinglist.

Belangrijke functionaliteiten

  • Aanmelden opleidingen
  • Opleiding overzicht
  • Open dagen overzicht
  • Push notificaties

Appstores

Android app on Google Play                                  Download on the appstore