CHE

Case omschrijving

De CHE ofwel Christelijke Hogeschool Ede biedt verschillende faciliteiten. Zo biedt de CHE tien hbo-opleidingen, een hbo-master en zes lectoraten op het gebied van verpleging, sociale studies, theologie, (basis)onderwijs, journalistiek en communicatie en zakelijke en personele dienstverlening. Hierdoor beschikt de CHE over een schat aan hooggekwalificeerde kennis, ervaring, expertise en faciliteiten.

De CHE is vooral ook een christelijke hogeschool. Deze identiteit komt helder en duidelijk naar voren in zowel vorm en inhoud van het onderwijs als de sfeer van de school. Naast deze christelijke identiteit biedt de CHE kwalitatief hoogwaardig onderwijs en ligt er grote nadruk op persoonlijke betrokkenheid van docenten op studenten. Dat dit alles gewaardeerd wordt, blijkt uit het feit dat de CHE in 2012 tot op één na beste hogeschool van Nederland is uitgeroepen, na acht jaar als eerste te zijn geëindigd (Keuzegids Hoger Onderwijs)!

Maar de tweede plek is voor de CHE niet hoog genoeg. Daarom komt de hogeschool met een studiekeuze app om haar (toekomstige)studenten beter te informeren en begeleiden met het kiezen van een opleiding. In de app bevindt zich een studiekeuze test, een overzicht van alle opleidingen, alle open dagen & alle locaties. Zo is ook het laatste nieuws in de app te lezen en kunnen opleidingen in een persoonlijke favorieten lijst worden opgeslagen. Tot slot is er ruimte om met elkaar te discussiëren over de verschillende opleidingen van de school in de chat sectie.

Belangrijkste functionaliteiten

  • Studiekeuze test
  • Open Dagen
  • Opleidingen overzicht
  • Social media integratie

Appstores

Android app on Google Play                                  Download on the appstore