Responsive websites

Een website is uw online visitekaartje en vaak het eerste contactmoment met uw klant. Tegenwoordig bezoekt iedereen het web met behulp van verschillende devices. Smartphones en tablets hebben er voor gezorgd dat het aantal beeldschermformaten aanzienlijk is toegenomen. Ook het navigeren met behulp van een touchscreen zorgt er voor dat uw website aan meer eisen moet voldoen dan voorheen. Om te zorgen dat uw uitstraling op het web altijd op de juiste manier wordt getoond ontwikkelen wij websites in responsive webdesign. Wij ontwikkelen onder andere responsive websites in Magento, HTML 5, Joomla!en WordPress.

Wat is responsive webdesign?

Bij een responsive design past de content en layout van de website zich altijd aan, aan de schermgrootte van een laptop, smartphone of tablet. Op deze manier neemt het bereik van uw website toe en ontstaat er een optimale gebruiksvriendelijkheid voor uw bezoekers.

Duurzaamheid

Uw onderneming, en dus uw website, staan niet stil. Linden Mobile ontwikkelt daarom beheersystemen en websites die eenvoudig up-to-date te houden zijn en daarnaast een lange levensduur hebben. Werken met een responsive webdesign van Linden Mobile betekent dat u uw website in de toekomst gemakkelijk kunt uitbreiden en aanpassen met nieuwe functionaliteiten.

Voordelen

  • Optimaal online bereik en respons
  • Door middel van het cross-design hoeft maar één site te laten ontwikkelen
  • Ideaal bedieningsgemak
  • Gereed voor de toekomst
  • Onderdeel van moderne online strategie
  • Betere vindbaarheid in mobiele zoekmachines