Services

Linden Mobile biedt een verscheidenheid aan diensten die van uw website of app een succes zullen maken. De gehele Life Cycle van het komen tot een (mobiele) strategie tot de uitwerkingen implementatie van een applicatie behoort tot de dienstverlening van Linden Mobile. Wij ondersteunen onze klanten in elke stap van deze ontdekkingsreis met als uiteindelijk doel het verbeteren van resultaten of het efficiënter inzetten van processen.

Strategie

Strategie is de “roadmap” die bepaalt hoe een organisatie informatie beschikbaar stelt die mobiel benaderbaar is. Dit kan zijn naar zowel interne als externe klanten (dit kunnen ook medewerkers zijn). Een mobiele strategie kan betrekking hebben op commerciële doelen, maar ook de interne processen en het vergemakkelijken van deze processen. Linden Mobile richt zich hierin op het inzetten van apps om commerciële doelen te verbeteren en interne processen efficiënter te maken. Wij helpen organisaties om hun mobiele strategie te ontwikkelen en te implementeren.

Concept

Linden Mobile kijkt naar de processen luistert naar de stakeholders en bepaald samen met de klant hoe deze op de beste manier ontsloten kunnen worden naar de gebruikers. Dit kan in de vorm van workshops of brainstormsessies waarna Linden Mobile aan de slag gaat met het concept. De (mobiele) strategie kan hierin als uitgangspunt worden gebruikt. Alle informatie wordt samengevoegd en visueel omgevormd tot een compleet concept.

Implementatie

Linden Mobile ondersteunt organisaties die een app of website willen implementeren met het implementatieproces. Afhankelijk van de impact van de oplossing kan hiervoor een projectteam worden samengesteld. Het proces wordt nader omschreven in een projectplan en bestaat uit het testen van de app en het instrueren van gebruikers.

Content beheer

Linden Mobile beheert en ontwikkeld content voor uw app of website omdat het managen van informatie en het up-2-date houden van uw product veel tijd kost.

Support & beheer

Na het opleveren van de website, web applicatie of mobiele app verzorgt Linden Mobile ook de ondersteuning hierna. Dit kan op beheerniveau en op gebruikersniveau. Linden Mobile levert eerste lijns support voor alle projecten die worden opgeleverd. Onderhoud, upgrades, analyse of het toevoegen van nieuwe functionaliteiten behoren tot het dienstenpakket van Linden Mobile.

Marketing

Linden Mobile levert een aantal marketing diensten die tevens als inhouse oplossing aangeboden kunnen worden. Deze marketing diensten hebben betrekking op Online Marketing, Mobile Marketing, Search Engine Optimalisatie en/of Search Engine Advertising. Linden Mobile levert experts die direct inzetbaar zijn en kennis hebben van alle facetten die te maken hebben met online en mobile marketing.

API koppelingen

Het is mogelijkheid content van uw site of blog automatisch naar het Linden Mobile CMS te pushen zonder ook maar in de buurt te komen van het CMS. Daarnaast is het Linden Mobile API language agnostic. Dit houdt in dat data in een aantal variaties kunnen worden opgevraagd waaronder XML, JSON, native PHP arrays, CSV, en HTML. Linden Mobile biedt uitgebreide documentatie om uw developers te helpen.

Training

Het applicaties en websites opgeleverd door Linden Mobile zijn makkelijk in gebruik. Maar mocht u toch moeite hebben met sommige onderdelen of wilt u gewoon weg optimaal gebruik kunnen maken van alle functies van het CMS? Linden Mobile biedt workshops aan om dit te realiseren.

Hosting

Kwaliteit van hosting is één van de belangrijkste zaken in het proces aangezien de app altijd beschikbaar moet zijn. Linden Mobile werkt samen met specifiek geselecteerde partners die deze kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel hebben staan zodat wij kunnen leveren wat wij beloven.

Hoogwaardige design diensten

Een Linden Mobile App of Website komt standaard met basis design pakket. Dit pakket is op uren basis en de indeling hiervan is flexibel te verdelen over design & content beheer. Mocht u hogere eisen hebben dan de standaard aangeboden design diensten neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontwikkeling

Linden Mobile levert zakelijke applicatie oplossingen, ongeacht platform, device of interface. Linden Mobile werkt voor deze oplossingen samen met een aantal partners wereldwijd en in Nederland, waarbij de keuze voor de partner afhankelijk is van uw wensen en of deze het beste op elkaar aansluiten. De regie van deze trajecten vindt altijd door onze eigen experts in Nederland plaats. Hiermee kunnen in korte tijd, oplossingen worden geboden aan bedrijven die op zoek zijn naar proces- en doelverbetering.